Restaurang med fokus på fisk, skaldjur, kött och egengjord pasta.
Välkommen till oss för avkoppling, god mat och dryck.

Meny

 

I vår restaurang erbjuder vi mat av hög kvalitet som tillagas här på plats i vårt restaurangkök. Vårt
främsta mål är att skapa en välkomnande atmosfär där du kan njuta av en god måltid tillsammans. Om önskas, kan man avnjuta ett glas vin eller öl ihop med maten. 

- Om du har några allergier, vänligen informera oss när du gör din beställning. 
- Önskas information om matens ursprung, fråga oss.
- Vissa mindre förändringar av menyn kan förekomma,  vi försöker anpassar efter säsongens råvaror och efterfrågan.

Några av våra samarbetspartners:
Fisk & skaldjur: Åre Atlantfisk
Öl: Svartbergert bryggeri & Åre Soda
 Vin: Granqvist beverage house  
Te: Åre Te & Kryddor

Lunch: Serveras en "dagens" som oftast är husmanskost och ett par övriga erbjudande. (ej bordservering)
Veckans meny finner ni på Instagram och Facebook.
Serveras mellan 11.00-14.00

Middag: Kvälls meny, 'ala carte' se serveras övriga tider.  
 

På vår restaurang är det kontantfri betalning.

Barnmeny finns på våra pasta-, sallad- och älgburgare. Vi brukar alltid finna  något som passar de "små myrornas" munnar. 

 

 

FÖRRÄTTER & SMÅRÄTTER

FÄRSKA BLÅMUSSLOR
Lök, vitlök, chili & vitt vin & stekt surdegsbröd. 179:-
Dryckesförslag: Kahurangi, Riesling

CHARKBRICKA
Salami, prosciutto, bresaola, spianata, marinerade oliver & stekt surdegsbröd. 175:-
Dryckesförslag: Nero d´Avola

CARPACCIO PÅ OXFILÉ
Sallad, selleri, pumpafrö & grana padano. 169:-
Dryckesförslag: Ivory Burt Blend

BURRATA
Cocktailtomat, basilika, balsamvinäger & stekt surdegsbröd. 159:-
Dryckesförslag: Mantra, Pinot Noir

Alternativt dryckesförlag: Champagne, Cremant eller någon av våra drinkar
________________________________________


HUVUDRÄTTER

~PASTA~

SPAGETTI SKALDJUR

Havskräfta, musslor, scampi, skaldjursmix, tomatsås, vitlök & chili. 319:-
Dryckes förlag: Saviong Blanc, Kahurangi

~FISK & SKALDJUR ~

SPAGETTI SCAMPI 249:-
Tomat, vitlök, gul lök, röd chili, vittvin och grädde.
Dryckesförlag: Riesling, Kahurangi alt Pinot Noir, Mantra

CANESTRINI BOLOGNESE 219:-
med parmesan
Dryckesförslag: Nero d’Avola

~ FISK & SKALDJUR ~

FJÄLLRÖDINGSFILÉ 319:-
Vitvinssås, ramslök, sparris, cocktailtomat, potatis & blomkålspure
Dryckesförlag: Sensus, Riesling(flaska)

SPEDINO DE GAMBARI 289:-
Grillade jätteräkor på spett, marinerade i vitt vin, vitlök & chili. Serveras med sallad.
Dryckesförlag: Riesling, Kahurangi

MOULES FRIES 248:-
Färska blåmusslor ifrån Trondheim tillagade i rikligt med vitlök, lök, chili och vitt vin med pommes
Dryckesförlag: Saviong Blanc, Kahurangi

~KÖTT~

FLANKSTEK
på en salladsbädd med rucola, rostad tomat, rädisa, salladslök,
sparris och ramslöksmör, parmesanost & pommes. 335:-
Dryckesförlag: Ivory Burt Red eller Ripasso (flaska)

ÄLGHAMBURGARE 180g (20% nöt)
MYRAs dressing, sallad, tomat, lök, pommes & aioli. 255:-
Dryckesförslag: Ivory Burt Red, Blend


RÄKSALLAD 219:-
Napolisallad, tomat, avokado, gurka, salladslök, rädisa, kokt ägg, citrondressing & aioli med stekt surdegsbröd.  Dryckes förlag: Kahurangi, Riesling

________________________________________

DESSERTER
TIRAMISU, Mascarpone, savoiardikex, espresso, konjak & riven choklad. 149:-
CITRON CHEESCAKE 139:-
PANNACOTTA, Med blandade bär och granskottssirap 109:-

 

Boka bord