Restaurang med fokus på fisk, skaldjur, kött och egengjord pasta.
Välkommen till oss för avkoppling, god mat och dryck.

Meny

 

I vår restaurang erbjuder vi mat av hög kvalitet som tillagas här på plats i vårt restaurangkök. Vårt
främsta mål är att skapa en välkomnande atmosfär där du kan njuta av en god måltid tillsammans. Om önskas, kan man avnjuta ett glas vin eller öl ihop med maten. 

- Om du har några allergier, vänligen informera oss när du gör din beställning. 
- Önskas information om matens ursprung, fråga oss.
- Vissa mindre förändringar av menyn kan förekomma,  vi försöker anpassar efter säsongens råvaror och efterfrågan.

Några av våra samarbetspartners:
Fisk & skaldjur: Åre Atlantfisk
Öl: Svartbergert bryggeri & Åre Soda
 Vin: Granqvist beverage house  
Te: Åre Te & Kryddor

Lunch: Serveras en "dagens" som oftast är husmanskost och ett par övriga erbjudande. (ej bordservering)
Veckans meny finner ni på Instagram och Facebook.
Serveras mellan 11.00-14.00

Middag: Kvälls meny, 'ala carte' se utkast nedan. Från kl 17.00-- 
 

På vår restaurang är det kontantfri betalning.


FÖRRÄTT OCH LITE SMÅTT 
HAVSKRÄFTA med brynt smör, vitlök, chili, persilja och stekt bröd. 169
CHARKBRICKA salami, prociutto, bresaola, spenatta och marinerade oliver och bröd. 159
FÄRSKA BLÅMUSSLOR lök, vitt vin, vitlök, chili. 159
BURATTA med cocktailtomat, basilika, balsamvinäger och stek bröd 149
CARPACCIO OXFILE med sallad, selleri, pumpafrö & grana padano. 139
POMMES med aioli. 69
OLIVER marinerade i rosmarin, chili och vitlök 59
VITLÖKSBRÖD med olivolja, persilja och flingsalt på surdegsbröd. 59


HUVUDRÄTT – PASTA
SPAGETTI SKALDJUR havskräfta, musslor, scampi, skaldjur mix, bas av tomatsås, vitlök och chili.   299
SPAGETTI BOLOGNESE toppat med parmesan 239
PAPPARDELLA FUNGI blandsvamp, tryffelolja, lök, vitlök, chili och bas av grädde toppat med parmesan 219


FISK & SKALDJUR
RÖDING FILÉ med vitvinssås, ramslök, sparris, cocktailtomat och potatis & palsternackapuré. 299
SPEDINO DE GAMBARI grillade jätteräkor på spett marinerade i vittvin, vitlök, chili och sallad vid sidan. 279

KÖTT
FLANKSTEK med ramslöksmör, parmesanost på rostad tomat, rucola och pommes. 319
ÄLGHAMBURGARE 180g (20% nöt) med höstkantarell, MYRAns dressing, rostad lök och 239
vid sidan pommes & aioli.

DESSERT
BANOOFEE Chokladtårta med digestivekexbotten, banan, karamelliserad mjölk, grädde och egen chokladsås. 149
TIRAMISU mascarpone, savoiardikex, espressokaffe, konjak & riven choklad. 149
GLASS vanilj & choklad med vår egen chokladsås 129
SORBE Mango & Hallon 129
PANNACOTTA med blandade bär. 95



 

Boka bord